Medlemssidor

UPPDATERAT!! Jag tycker nog vid närmare eftertanke att det är bättre att beskriva ekipaget än hunden så det vore kanon att få en text som beskriver DIG och dina hundar snarare än en text per hund 😀

Vi som administrerar den här hemsidan har en idé om att göra en sida med våra medlemmar! Det jag tänker mig är då ett foto med dig och din hund/ dina hundar, samt en kort presentation av er. Namn på dig och hunden, hundras, vilka grenar ni sysslar med och en länk till eventuell blogg eller hemsida!

Jag tänker mig något i form av detta:

Namn: Lisa Karlsson
Webbsida: -klicka här-
Hund/hundar: Mysan och Pelle

Ras:
Dobermann och pappillon
Född: 2005-03-01 och 2009-08-21
Titlar: Mysan -TYSK (VDH), SE, NO, FIN, DK, NORD, INTUCH, LP II, Pelle – stans gosigaste kelgris

Agility:
Bruks: Elit klass spår GK
Lydnad: Klass III (2a pris)
Tjänstehund:
Freestyle:
Heelwork to music:
Övrigt:
GK Mentaltest 454 poäng,

Presentation
Jag gillar när det är fart och fläkt och lite annat som handlar om mig och mina hundar och vad vi gillar att göra! Vi har testat på lydnad, och agility men det vi gillar bäst är att hänga i skogen och vi sysslar både med sök och spår. När jag inte hänger på klubben eller i skogen jobbar jag som förskolelärare!

Maila gärna en bild och text till mig på hedvigboreson@gmail.com så ordnar jag det när jag får tid! Det vore roligt om så många som möjligt ville vara med!

Vi blir även glada om ni vill lägga upp en länk till Linköpings BK på er egna hemsida eller blogg, då syns vi högre upp i sökmotorerna och fler hittar till oss!