Visst vill du engagera dig för en rolig och utvecklande framtid i Linköpings Brukshundklubb!

Valberedningen arbetar just nu för att sammanställa en bra och driven styrelse samt sektorer till 2015. Linköpings Brukshundklubb är en helt ideell förening som fungerar helt baserat på medlemmarnas eget arbete. Ju fler vi är som hjälps åt desto bättre kan vi alla trivas på klubben – mer tid till att träna med våra hundar och umgås under trevliga former! Är du intresserad av att bidra till att klubben kan växa och utvecklas är du varmt välkommen att delta i detta roliga arbete!

Just nu söker vi nedanstående drivna och intresserade personer
• Vår nya Kassör. En viktig och ansvarsfull post där du har stor möjlighet att påverka att klubben kan komma att göra än bättre ekonomiska resultat i framtiden. En god ekonomi är fundamental i all verksamhet.
• En revisor. Klubbens två revisorer arbetar tillsammans inför varje årsmöte för att granska klubbens räkneskaper.
• Du som är intresserad av att jobba med klubbens tävlingar. Rollen som sammankallande i tävlingssektorn, där du får möjlighet att utveckla och förfina vår redan utomordentliga tävlingssektor.
• Du som är sugen på att hjälpa till med klubbens marknadsföring inom PR-sektorn. Gillar du att skriva, hålla på med bilder, jobba med att marknadsföra klubben än mer och kanske ”ragga” sponsorer är du rätt person för jobbet!
• Du som vill fortsätta med vårt arbete inom valberedningen framöver. En väldigt viktig roll då du medverkar till kommande års arbete inom klubben. En väl sammansatt styrelse och sektorer är grunden för att vi kan fortsätta utvecklas och bli än bättre.

Självklart finns också möjlighet att hjälpa till inom andra områden, kanske ingå i en sektor men inte som sammankallande? Tveka inte att höra av dig! Om du vill engagera dig, om du känner någon som du tror kan vara en lämplig kandidat eller om du har frågor och vill höra mer om hur du kan bidra inom Linköpings Brukshundsklubb, kontakta oss i valberedningen så berättar vi mer!
Mvh,
Line Nordgren
Sammankallande
0705869106
nordgren.line”at”gmail.com