Material till hemsidan!

Som ni märker så händer det grejer med hemsidan! Fortfarande ligger den gamla sidan på sbklinkoping.com, men så småningom kommer den adressen leda hit. WordPress är ett lättare verktyg som är mycket smidigt att använda, det går snabbt att få ut information och enkelt att fixa så att olika personer kan uppdatera under respektive område. Den här sidan är eller kommer bli ihopkopplad med klubbens facebookssida så att ni som gillar sidan på facebook får se när hemsidans framsida uppdateras där! Det går också bra att trycka på Prenumerera så får du ett mail varje gång huvudsidan uppdateras.

Om ni vill länka till er privata hemsida eller blogg under medlemmarnas hemsidor i menyn till höger så lämna en kommentar på detta inlägg så lägger jag in dem!

Om ni har bilder på hundsport, brukshundklubben eller aktiviteter på brukshundklubben, maila gärna dem till mig på hedvigboreson@gmail.com! Jag kan inte lova att vi får plats med alla om jag får in många, men lite variation är trevligt och det är jättebra med bilder som kan användas både som header, på de olika sidorna, i Infobladet och liknande.

Har ni synpunkter på sidan, hittar ni fel eller annat så tveka inte att maila mig!

Hoppas att ni blir nöjda med det nya formatet!

/Hedvig