Agilitygruppen söker medlemmar!

Snart är 2014 till ända och det är dags att söka till arbetsgruppen i agility!

Vi är ett härligt gäng vars uppgift är att hålla ett vakande öga över agilityn på klubben och i arbetsuppgifterna ingår bland annat
• Att ombesörja hinderparken och ansvara för budgetering av nya hinder etc
• Att planera och organisera delegeringen av arbetsuppgifter inför tävlingar, och se till att dessa uppgifter genomförs
• Att planera och organisera genomförandet av aktiviteter på klubben såsom nybörjarcuper, instruktörsledda träningar, ridhusträningar, klubbmästerskap och dylikt
• Att finnas tillgänliga för medlemmarna vid frågor gällande agilityn på klubben

För att få vara med i arbetsgruppen krävs inga förkunskaper – det vi vill är att du är genuint intresserad av agility och av att ha en fungerande arbetsgrupp som verkar för klubbens och medlemmarnas bästa. Nya friska tankar och ögon behövs, så var inte rädda för att anmäla ert intresse!

Då agilityaktiva ofta har många järn i elden kan det vara bra att veta att det i arbetsgruppen kommer hållas fysiska möten varannan månad där alla i gruppen förväntas delta (men vi försöker ha uppehåll över sommaren). Möten kommer även hållas tätare vid behov, exempelvis vid tävlingar och andra större arrangemang.
Övrig tid håller vi kontakten och diskuterar mindre saker som kommer upp via facebook, då detta är ett smidigt forum där det är lätt att föra en levande diskussion.

Om ni är sugna på att ingå i arbetsgruppen under 2015 så tveka inte att anmäla ert intresse eller lufta era frågor och funderingar till Lise-Lotte på liselottehallden@hotmail.com eller 0730-24 17 13.

Lise-Lotte