LBK-nytt

Julmys i klubbstugan!

Mörkt, blött, kallt och ruggigt? Träningsmotivationen kanske inte är på topp precis alla dagar just nu. Saknar du då att umgås med likasinnade och diskutera träning över en kopp kaffe, eller kanske lite glögg?

Kom då till serveringssektorns julmys den 17 december kl 18.30 och mingla tillsammans med dina klubbkompisar.
Temat kommer att vara inomhusträning och vi kommer att visa lite olika tricks man kan lära sin hund hemma i vinter, men framförallt kommer vi att ha fiket öppet och sälja gott julfika och bjuda på trevlig stämning!
Har du egna träningstips? Ta gärna med dem!
inbjudan finns på hemsidan.
Hälsar
Ida, Emma och Charlie i serveringssektorn
————————————————————-
Utbildning till tävlingssekreterare

Är du intresserad av att utbilda dig till tävlingssekreterare? Distriktet inbjuder i så fall till en utbildning som börjar 26:e januari. Lbk står för kostnaden för utbildningen, men du förväntas efter avslutad utbildning hjälpa till på våra tävlingar.

Tävlingssekreteraren är den som sköter all administration kring ett prov. Det innefattar bland annat att arbeta i tävlingssystemet SBK Tävling, skicka PM, utföra kontroller, ansvara för att resultatlistor och övriga dokument är korrekt upprättade och att avrapportera provet till SBK.
Det är en rolig funktionärspost på våra tävlingar, men du måste vara lite stresstålig. Vill du veta mera om hur det är att vara tävlingssekreterare, kontakta Ann Tallberg, ann.tallberg@telia.com.
Anmäl ditt intresse till Ann eller till styrelsen senast 24 december.
Lite mer information finns på hemsidan.
Mvh
Linköpings brukshundklubb