Klubbområdet

Våra tränings- och tävlingsplaner är öppna för alla våra medlemmar. Tävlingar hålls oftast på A-planen. Kurser har företräde och håller oftast till på B-planen.
Löptikar får inte vistas på A-planen (finns en skylt på A-plansboden) men på övriga planer med förstånd och hänsyn. Är en tävling i antågande sätts det upp tillfälliga skyltar vid infarten med utökade restriktioner.

För att visa hänsyn till våra grannar så tränar vi inga skällande hundar innan kl 08:00 på vardagar och 10:00 på helger.

Belysningsinfo

  • A-plan: Tänds på altanen, vid dörren till stugan. Svart vridbrytare.
  • B-plan: Tänds med vipp-brytare på västra gaveln av ’SM-boden’.
  • Rallyskylt-boden: I östra änden av ’SM-boden’ finns rallyskyltarna (bredvid traktorn). Det finns en lampa vid skyltarna med strömbrytare på dörrstolpen.
  • Agility-plan: Tänds inne i Agility-boden
  • Gången:
    Tända: Belysningen längs gången från parkeringen upp till stugan kan tändas på två ställen; antingen med strömbrytare vid stuprännan på hörnet av utbildningslokalen, eller på altanen med grön knapp (bredvid dörren till klubbhuset).
    Släcka: Det går bara att släcka på ett ställe – med den vita knappen bredvid dörren uppe på altanen. Tryck på den vita knappen så släcks lyset med 10 min fördröjning.

Agility-planen

Agility-planen är inhägnad för att alla medlemmar ska kunna träna med lös hund.
Bind inte hundar i staketet. Nät och brädor håller inte för det.
Stäng grindarna med klinka, så de inte hänger och blir skeva i gångjärnen.
Det är inte tillåtet att använda planen som ”rasthage”. Vi hjälps åt att på ett artigt sätt påminna om detta, om vi ser någon som missat den informationen.

Översiktskarta