Valberedningen söker dig!

Ett nytt år börjar gå mot sitt slut och den sittande styrelsen har åter gjort ett fint jobb med att hålla vår klubb igång. För det är ju faktiskt så. Det är alla ideella krafter på vår klubb som gör att vi kan gå kurser, som gör att vi arrangerar tävlingar i flera olika grenar, som gör att gräset blir klippt, att nya hinder köps in och hålls hela och som helt enkelt ser till att allting fungerar.

De ideella krafterna har dock i många fall jobbat hårt i många år och några av dem behöver samla krafter och lämna sina poster till andra medlemmar. Inför nästa år har vi flera poster som behöver nytt blod och vi vill ha just Ditt mail där du berättar vad du skulle kunna bidra med för att klubben ska kunna fortsätta fungera. Det kryllar av oss på parkeringen om kvällarna, vi som tränar på klubben, så jag vet att vi finns!

Poster som finns är bland annat:

  • Ordförande
  • Sekreterare
  • Serveringssektorn
  • Stugsektorn
  • Utbildningssektorn

Posten som ordförande låter stor och kanske lite skrämmande men faktum är att du som ordförande själv kan lägga ribban för hur mycket arbete du vill lägga ner. Du kan dra igång ett förändringsarbete och driva större frågor om du brinner för det men du kan också ta över där vi befinner oss idag och se till att allt flyter på. Det behöver absolut inte innebära ett heltidsarbete och det sitter kvar personer i styrelsen att söka stöd och hjälp hos från tidigare år!

Vet du att du vill göra något men inte riktigt vad? Skicka ett mail så kan vi tillsammans hitta en post som passar just dig! Är du sugen på någon av de större posterna men inte är säker på att du kan tillräckligt mycket? Skicka ett mail så pratar vi igenom vad det innebär och troligen kommer vi komma fram till att det nog kommer gå alldeles strålande bra!

Maila till: ida.croneback@gmail.com

…eller prata med oss om du träffar oss på klubben!

Vänliga hälsningar

Ida och Åsa i valberedningen!