Utmaning!

Vi har sett en misstänkt person smyga omkring på klubben och vi tror tyvärr att det är en kong-langare. Så vi behöver nu hjälp av klubbens medlemmar som har specialsökshundar för att undersöka detta.
Personen sågs bland annat smyga omkring vid boden där den gamla traktorn står och vi har sett att det står en låda vid rallyskyltarna i boden med ett kombinationslås som inte har funnits där förut. I lådan finns det troligen ledtrådar som gör att ni kommer vidare i er utredning.

Vi rekommenderar att ni går ihop några stycken för att lösa mysteriet och hitta personens gömma, men ni får självklart lösa det på egen hand också. Om ni hittar gömman får ni ta del av det som finns i gömman.

Vi har fått in information om att den misstänkte kommer att vara bortrest från och med långfredagen, och att personen kommer tillbaka och hämtar det som är gömt natten till onsdagen den 20:e.

För att inte fler ska försöka lösa detta samtidigt så ber vi er att skicka ett mail till anneli ( at ) stallpop.se senast torsdag 14:e med information om vilken dag och om ni kommer att söka förmiddag (8-12), eftermiddag (13-17) eller kväll (18-21). Vi vill också veta vilka personer som kommer att delta i sökandet. Vi räknar med att det kommer att ta ett par timmar per grupp. När ni har mailat kommer du att få mer information om vad som har iaktagits vid boden och hur detta kommer att hjälpa er.
Kostnad för att delta är 50 kr per person.