Kom och få tryck på dina saker på kvällstävlingen den 31e maj!

Lydnadstävlingen den 31 maj har förutom Arken zoo och Royal Canin fått ännu en sponsor – Kreativa Koiruliini
Företaget kommer att sponsra med presentkort på textiltryck till vinnarna i bägge klasserna, de kommer också att finnas på plats på tävlingen för dig som vill ha något tryckt på kläder eller träningsutrustning.
Här berättar Elin Fahlander mer om sitt företag!

Om Kreativa Koiruliini:
Jag heter Elin Fahlander och håller precis på att starta upp ett företag inom hantverk och textiltryck i Linköping. Jag håller även workshops, homepartyn och kurser om man vill lära sig mer eller göra något lite ovanligt men roligt tillsammans med vännerna.

Under tävlingen på Linköpings BK kommer jag att finnas på plats om du vill ha något personligt tryck på dina hundtränarkläder, väskor eller andra tillbehör i textil. Ta med det du vill ha tryck på så fixar jag resten helt enkelt!
Trycken görs i heat transfer vinyl och fäster bäst på bomull, polyester  och blandningar av dessa material, men även andra material som bävernylon, fleece och softshell har jag tryckt på med gott resultat.
Främst kommer jag att göra klassiska namn på förare & hund på bröstet, men beroende på hur många beställningar jag får hinner jag säkert göra annat också, som t ex klubb-loggor bilder och annat.

Trycken kostar 125 kr/st. Du kan betala kontant eller med swish. (LBK informerar: Observera att det kan vara dålig täckning vissa dagar och med vissa operatörer uppe på klubben! Säkrast är det att ta med sig kontanter.)