Hej alla medlemmar i LBK!

Tack för det gångna året och alla fantastiska insatser, prestationer och deltagande som ni gjort för Linköpings Brukshundklubb under 2017!

Att gå på eller hålla kurs, att delta i eller hjälpa till på tävlingar, att stå i köket, att göra fint på klubben vid städdagarna, att klippa gräs för att vi alla ska kunna träna och tävla – eller bara komma till klubben för att träna och umgås med våra hundar och varandra – det är vad LBK är!

Och du som hjälpt till – glöm inte vårt belöningssystem där klubben kan ge tillbaka en litet erkännande för alla ideella insatser under året.

Nytt från och med 2017 är att belöningspoängen måste registreras senast sista januari året efter, så gå in på hemsidan nu på en gång och skriv upp dina timmar. Timmar som inte blivit registrerade senast 2018-01-31 brinner tyvärr inne.

Nytt för 2018 är att Trivselsektorn kommer att ta över ansvaret för belöningssystemet samt ta fram roliga och utvecklande belöningskurser. Har du tips på bra instruktör, inspiratör, förebild eller annat som du tycker vore perfekt för att hålla en sådan belöningsskurs, tveka inte att kontakta Trivselsektorn med ditt tips!

Belöningssystem registrera poäng

Styrelsen anno 2017 vill passa på att tacka alla medlemmar för ett fantastiskt 2017 samt förtroendet att få vara med och utveckla Linköpings BK!