Trasiga hinder och skadegörelse på agilityplanen

Tyvärr har vi så här innan semestertider tråkig information om delar av vår hinderpark.

Gungan och balansen är trasiga

Gungans matta är trasig vilket gör att vi tillfälligt plockar bort den från planen då den inte uppfyller kraven för en säker gunga.

Någon har troligen hoppat/klättrat på vår balans vilket medfört att den ena nedfartens hänganordning blivit utdragen. Detta medför en stor fara för våra hundar så den plockar vi alltså också bort.

Byte av mattor på balanshindren

Vi i agilitygruppen arbetar aktivt med att åtgärda dessa problem men behöver er hjälp! Dels kommer vi att byta ut mattor på alla våra kontaktfält och när datum för detta är klart kommer det att läggas ut på hemsidan och då vill vi ha hjälp från så många som möjligt av er medlemmar för att detta ska gå smidigt! Vår hinderpark finns till för oss alla och hjälps vi alla åt att hålla den fräsch spar vi långsiktigt pengar.

Vi måste hjälpas åt med att förhindra skadegörelse!

Vi vill också att alla hjälps åt att hålla koll kring agilityplanen när ni är och tränar. Säg vänligt men bestämt till om någon använder hindren på ett sätt som inte är vanlig agilityträning och motivera med säkerhet och dyra kostnader för vår klubb. Vi i agilitygruppen diskuterar olika lösningar kring hur vi eventuellt kan hålla andra borta från våra hinder men för allas vår trevnad vore det allra bästa om vi slapp låsa in våra hinder!

Kan just du hjälpa till att svetsa?

Sist men inte minst. Känner vi någon som kan svetsa som vill kika på vår balans och se om det går att svetsa om de delar som är trasiga?

 Hälsningar

Agilitygruppen