Anmälan träningstillfällen DP

Inför vårat doftprov den 29:e maj kommer vi anordna tre träningstillfällen: måndagen 1:a maj, torsdagen 11:e maj och måndagen 15:e maj. Vi träffas kl 18:00 vid samtliga tillfällen. Doften är Eukalyptus.
Pris: 50 kr per gång och ekipage
Man behöver inte vara anmäld till doftprovet för att delta.

Det är olika personer som kommer att vara på plats och ”döma” vid träningstillfällena. För att göra det så prov-likt som möjligt så kommer ni att få gå en gång per ekipage och vi kommer att följa de regler som är för doftprov. Men när alla har gjort sitt ”prov” finns det möjlighet för de som vill träna mer att stanna kvar och träna tillsammans.

Du kan anmäla till ett eller flera tillfällen, vill du gå med flera hundar vill vi att du gör en anmälan per hund.
Det är först till kvarn som gäller och det finns platser kvar så länge som det går att välja att anmäla sig till respektive datum. För att anmälan ska vara giltig ska du betala in anmälningsavgiften inom en vecka (men senast två dagar innan träningstillfället). Betalning sker till vårt postgirokonto 6341716-6 alternativt via swish till 123-024 62 49. Ange DP + ditt namn vid betalning. Har du anmält till flera tillfällen eller anmält flera hundar kan du betala hela beloppet i samma transaktion.

OBS!! Ingen mer information kommer att skickas ut, utan du betalar din anmälningsavgift och dyker upp på klubben vid det tillfälle eller tillfällen som du har anmält till. Vi kommer att lotta startordningen i förväg och vi träffas på verandan utanför klubbstugan klockan 18:00.

Vid frågor kontakta Anneli på anneli (at) stallpop (punkt) se

Välkommen!